Sponsors

We zijn doorlopend op zoek naar sponsors die de Rotary Santa Run Spijkenisse en het door ons gekozen goede doel een warm hart toedragen. Hiervoor hebben we verschillende sponsorpakketten samengesteld. Zie onderaan deze pagina.

U kunt zich aanmelden als sponsor door een mail te verzenden naar bestuur@rotaryclubspijkenisse.nl . U ontvangt dan van de penningmeester een aparte factuur voor uw sponsorbijdrage. Vergeet niet om uw logo mee te sturen in de mail.

Sponsors:

Andex Hypotheken en Pensioenen

Winkelhart                                    kloet

Vriend van Santa:

logo primera moveon

Sponsormogelijkheden:

Sponsor à € 250,-:

– Vermelding op de website (sponsorpagina) met bedrijfsnaam, -logo en link naar website

– Deelnamebewijs voor 2 personen

Vriend van Santa à € 100,-:

– Vermelding op de website (sponsorpagina) met bedrijfsnaam

– Deelnamebewijs voor 1 persoon

Sponsoring in natura
-Vermelding op de website

Voor hoofdsponsor-/subsponsorschap gelden hogere bedragen, stuur een mail naar bestuur@rotaryclubspijkenisse.nl. Uiteraard gelden hiervoor andere mogelijkheden, zoals vermelding op de deelnamenummers, ed.