Inschrijven

rotary-logo                                                                   images-2

Schrijf je in voor de 6de Rotary Santa Run in Spijkenisse !

Vrijdagavond 21 december wordt al weer de zesde Rotary Santa Run georganiseerd. Dit lopen we een gezellig kort parcours van ca. 3 km dwars door het centrum van Spijkenisse. Kosten deelname: EUR 10,- voor alle leeftijden. De kindermaat kan gedragen worden door deelnemers met een lengte tot ongeveer 135-145 cm. Voor het inschrijfgeld ontvangt u:

-een compleet kerstmannenpak (deze blijft van u)
-een deelnamenummer
-en een echte medaille
maar bovenal, u steunt Stichting Leergeld Voorne-Putten !

Zie bovenstaand advies.

De online verkoop is gestopt.
Houd de website in de gaten.

Schrijf je online in en haal je Pak vanaf  op bij

• Arkenbout Buitenprojecten, Ir. H. de Grootweg 8  3201 AB Spijkenisse
    • dinsdag t/m zaterdag : 13:00 – 16:00
  • Primera ’t Plateau, Het Plateau 14, 3202 GM Spijkenisse
    • maandag 12:00 – 17:30, dinsdag 09:30 – 17:30 & zaterdag 10:00 – 16:00
  • Mpoint Life Style Center Gaddijk 43, 3205 LA Spijkenisse
    • maandag t/m vrijdag : 09:00 – 20:00 & zaterdag 09:00 – 14:00

Arkenbout Buitenprojecten   logo primera m-point-spijkernisse-padel

Hieronder een aantal belangrijke en nuttige aandachtspunten:

Warming-up

om 19.15 uur op het Uitplein (bij café Merz)

(bij theater De Stoep)

Startschot

om 19.30 uur geeft burgemeester mevrouw Salet het startschot voor de fun-loop van drie kilometer door het centrum van Spijkenisse.

Parcours

Het parcours (zie kaart onderaan de mail) slingert om en door het centrum en loopt zowel over de weg als het voetgangersgebied. Bij oversteekpunten staan verkeersbegeleiders en routebegeleiders. Volg s.v.p. de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders, respecteer de overige weggebruikers, en wees attent op de onvermijdelijke obstakels, die horen bij een stratenloop.

Frontrunners

De hele route is bewegwijzerd en de lopers worden voorafgegaan door frontrunners die de route aangeven. U bent overigens niet verplicht om (constant) te rennen. U mag ook gewoon wandelen of dansend het parcours volgen.

Finish

Bij de finish ontvangt u uw medaille.

Met de auto?

Komt u met de auto, dan is de Theatergarage de beste optie. Via de uitgang Theaterplein staat U direct aan de start!

Het is natuurlijk leuker om verkleed als kerstman op de fiets of lopend te komen! Naast de Dirk (voorheen) Supercoop is een gratis overdekte fietsenstalling.

Schoeisel

Ondanks dat de Santa Run geen echte hardloopwedstrijd is, adviseren wij u toch om sportieve, comfortabele schoenen te dragen.

Riem

De riem bij het kerstpak is van plastic. TIP: een eigen riem is wellicht steviger.

Weet u niet wat u te wachten staat, bekijk dan eerst het een filmpje van de Rotary Santa Run 2013 in Spijkenisse.