Inschrijven

rotary-logo                                                                   images-2

Schrijf je in voor de 6de Rotary Santa Run in Spijkenisse !

Vrijdagavond 21 december wordt al weer de zesde Rotary Santa Run georganiseerd. Dit lopen we een gezellig kort parcours van ca. 3 km dwars door het centrum van Spijkenisse. Kosten deelname: €12,50 voor alle leeftijden. De kindermaat kan gedragen worden door deelnemers met een lengte tot ongeveer 135-145 cm. Voor het inschrijfgeld ontvangt u:

-een compleet kerstmannenpak (deze blijft van u)
-een deelnamenummer
-en een echte medaille

maar bovenal, u steunt het goede doel !

Schrijf je online in en haal je Pak op bij           logo primera

• Primera ’t Plateau, Het Plateau 14, 3202 GM Spijkenisse
    • maandag 12:00 – 17:30, dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 & zaterdag 09:00 – 17:00
  • Primera Het Stadshart, Nieuwstraat 176, 3201 EE Spijkenisse
    • maandag 12:00 – 17:30, dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 & zaterdag 09:00 – 17:00

De online verkoop is gestopt.
Houd de website in de gaten.

Hieronder een aantal belangrijke en nuttige aandachtspunten:

Warming-up

om 19.15 uur op het Uitplein (bij café Merz)

Startschot

om 19.30 uur is het startschot voor de fun-loop van drie kilometer door het centrum van Spijkenisse.

Parcours

Het parcours (zie kaart onderaan de mail) slingert om en door het centrum en loopt zowel over de weg als het voetgangersgebied.
Bij oversteekpunten staan verkeersbegeleiders en routebegeleiders. Volg s.v.p. de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders, respecteer de overige weggebruikers, en wees attent op de onvermijdelijke obstakels, die horen bij een stratenloop.

Frontrunners

De hele route is bewegwijzerd en de lopers worden voorafgegaan door frontrunners die de route aangeven. U bent overigens niet verplicht om (constant) te rennen. U mag ook gewoon wandelen of dansend het parcours volgen.

Finish

Bij de finish ontvangt u uw medaille.

Schoeisel

Ondanks dat de Santa Run geen echte hardloopwedstrijd is, adviseren wij u toch om sportieve, comfortabele schoenen te dragen.

Riem

De riem bij het kerstpak is van plastic. TIP: een eigen riem is wellicht steviger.

Weet u niet wat u te wachten staat, bekijk dan eerst het een filmpje van de Rotary Santa Run 2013 in Spijkenisse.