Het meeste gezellige evenement van het jaar, de Rotary Santa Run gaat weer van start en wel op vrijdagavond 21 december om 19.30 uur.
We verzamelen om 19:00 en na een gezamelijke warming-up zullen we om 19:30 vertrekken

Nog leuker, we hebben dit jaar weer een schitterend Goed Doel waar de opbrengst aan zal worden geschonken, namelijk

:

OMARM, een nieuw project rondom Kerst waarin we inwoners, bedrijven en organisaties uitdagen elkaar te ‘omarmen’. En daarbij gaat het in het bijzonder ‘om de armen’. Dit eerste jaar willen we ons ontfermen over de gezinnen van de Voedselbank Spijkenisse e.o. We willen de kinderen die opgroeien in armoede een stralende Kerst(vakantie) bezorgen. En indirect hiermee ook hun ouders.

Met dit initiatief hoopt OMARM bij te dragen aan de onderlinge solidariteit in de lokale samenleving, aan de kerstsfeer in de weken voorafgaand aan Kerst en bovenal aan het verbeteren van de situatie van de (aller)arm(st)en in onze samenleving en dan in het bijzonder de kinderen.

 

SCHRIJF je dus snel in en loop of ren mee door het centrum van Spijkenisse. Kan of wil je niet meelopen, dan kun je ook gewoon via deze inschrijf link een donatie doen.

 

Het Goede Doel voor 2018 is: