Het meeste gezellige evenement van het jaar, de Rotary Santa Run gaat weer van start en wel op zaterdag 16 december om 11.00 uur.

De inschrijvingen voor alweer de vijfde Rotary Santa Run stromen al binnen.  Wat leuk !

Nog leuker, we hebben dit jaar weer een schitterend Goed Doel waar de opbrengst aan zal worden geschonken, namelijk:

STICHTING LEERGELD VOORNE-PUTTEN

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Via 99 lokale Leergeld stichtingen, die samen actief zijn in 260 Nederlandse gemeenten, biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

SCHRIJF je dus snel in en loop of ren mee door het centrum van Spijkenisse. Kan of wil je niet meelopen, dan kun je ook gewoon via deze inschrijf link een donatie doen.

Het Goede Doel voor 2017 is: